KAHRS-PARKET.NL

WELKOM IN DE
WERELD VAN KÄHRS

 Kährs is een traditioneel, Zweeds bedrijf, opgericht in 1857 door Johan Kährs. Sindsdien is het bedrijf Kährsgespecialiseerd in de verwerking en veredeling van hout tot hoogwaardige producten voor het inrichten van uw huis. Met het patent uit 1937 voor de zogenaamde lamelplaat, de voorloper van het lamelparket, en het begin van de produktie van parket in 1941, is Kährs de uitvinder van kant-en-klaar parket. Tegenwoordig is Kährs een van de grootste parketfabrikanten van Europa. Kährs parket wordt wereldwijd verhandeld.
Kahrs-parket.nl is onderdeel van Het Vloerenhuis voor meer informatie kunt u ons altijd bellen 0341-353 772.

KWALITEIT UIT ZWEDEN

Zweden is al duizenden jaren het land van
de bossen. De Zweedse geschiedenis en de
Zweedse maatschappij betrachten hout als hun cultuurgoed en is dus diep geworteld.
De Zweedse houtwetenschap is daardoor
wereldwijd toonaangevend. Geen wonder dat ook Kährs betreffende kwaliteit en parket-design, een leidende positie heeft.

KNOW-HOW EN
INNOVATIE

Niet iedere fabrikant kan zich een eigen
test,- en ontwikkelingscentrumpermitteren en niet iedere fabrikant kan teruggrijpenop 150 jaar ervaring. Kährs is toonaangevend in know-how en innovatie. Kährs heeft, als eerste bedrijf, een lijmvrije verbinding op de markt gebracht voorparketdelen - de geniale Woodloc - verbinding.

UITVINDERS VAN
KANT- EN KLAAR
PARKET

Met het patent uit 1937 voor de lamelplaat, de voorloper van het kant-en-klaar parket, begon in 1941 de produktie van parket door Gustaf Kähr in Nybro. Kährs is daarmee de
uitvinder van kant-en-klaar parket.

Inspirerende vloeren

Kährs heeft een uitgebreid assortiment aan vloeren waar u zeker uw droomvloer zult vinden. Wij hebben op onze site voor een selectie van deze mooie vloeren gekozen. Mocht u meer willen weten over Kährs en over de andere parket vloeren die Kährs in het aanbod heeft neem dan gerust contact met ons op.

NIEUW: KÄHRS LIFE 

Houtsoorten: Eiken (fineer) en Walnoot (fineer)
Hoofdkenmerken: Grootformaat 1-strooks landhuisdelen en 2-strooks vloeren Kant en klaar afgewerkt oppervlak met een hoogwaardige matte lak,Toplaag van ca. 0,6 mm hoogwaardige matte lak, 
Echt hout onderlaag , Vochtwerende HDF-tussenlaag

Alle Kährs vloeren 

Om u een overzicht te geven van alle Kährs vloeren hebben wij een overzicht gemaakt in een handig pdf formaat. Klik hier om het bestand te bekijken. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen of even langs komen in onze showroom. 

Achtergrond informatie

Een pdf bestand met handige informatie over de opbouw van de vloeren, het reinigen en onderhoud, oppervlakte bescherming en nog veel meer. Klik hier om het pdf bestand te openen.